shopping_cart phone menu

Servicii oferite

Îți prezentăm în continuare serviciile pe care le oferim. Pentru mai multe detalii ne poți contacta prin e-mail sau telefonic.

Vânzare baterii auto second hand, recondiționate

Oferim spre vânzare baterii auto originale, recondiționate, second hand, baterii care se livrează 100% încărcate și gata de exploatare. Toate bateriile vândute de noi trec printr-un proces foarte riguros de selectare și formatare profesională și îndeplinesc toate cerințele producătorilor. Singura diferență între o baterie recondiționată și una nouă este durata de viață puțin mai mică, însă la un preț mult mai avantajos.

Montaj baterii auto second hand la domiciliu

Asigurăm montajul bateriei la domiciliu cu echipe profesioniste bine pregătite. Testăm circuitul electric al mașinii și verificăm curentul de staționare și tensiunea de încărcare a alternatorului. Validăm pe loc garanția. Totul rapid și fără bătăi de cap.

Încărcare și reformatare baterii auto

Dacă bateria ta este încă bună însă ai uitat ceva aprins (plafonieră, faruri, muzică etc) nu are rost să cumperi altă baterie. Îți oferim serviciul de încărcare baterii auto cu aparate profesionale de reformatare. Aducem bateria la starea maximă de conformitate. Acest serviciu este recomandat a fi făcut periodic înainte de sezonul rece, mai ales pentru mașinile care circulă în regim urban (porniri dese, drumuri scurte), pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Testare baterii auto

Testăm baterii auto cu aparate profesionale de verificat. Aparatul scoate un raport detaliat privind starea de încărcare și starea de sănătate a bateriei, oferindu-ne o perspectivă asupra duratei de viață rămase. Testarea bateriei este recomandată înainte de începerea sezonului rece sau înainte de a face un drum mai lung.

Baterii auto second hand