shopping_cart phone menu

Întrebări frecvente

Îți răspundem în continuare la cele mai întâlnite întrebări pe care le au clienții noștri. Pentru mai multe detalii ne poți contacta pe adresa de mail sau telefonic.

Ce înseamnă o baterie auto recondiționată?

O baterie auto recondiționată este o baterie folosită dar care nu și-a terminat încă ciclul de viață. Aceasta este formatată și încărcată 100% și are parametri optimi de funcționare.

De ce să cumperi o baterie auto recondiționată?

Pe scurt, pentru SUSTENABILITATE. Multe baterii care ajung la deșeuri pentru reciclare nu și-au terminat încă durata de viață și cu o recondiționare profesională, ar putea deservi fără probleme necesarul de curent al unui autoturism obișnuit pentru încă o perioadă rezonabilă de timp. Astfel, se reduce amprenta de carbon asupra mediului din procesul de reciclare și fabricare, utilizând la maxim potențialul bateriei.

Ce durată de viață au bateriile pe care le oferiți?

O baterie recondiționată are o stare de sănătate de minim 80% și poate asigura fără probleme necesarul de pornire și de curent al unui autovehicul pe o durată medie de viață de aproximativ 1-3 ani. Prin comparație, durata medie de viață a unei baterii noi este de 4-5 ani. Practic, singura diferență dintre o baterie recondiționată și o baterie nouă este durata de viață.

Oferiți garanție la bateriile auto second-hand?

Da. Toate bateriile comercializate de noi au garanție de 6 până la 12 luni, cu condiția ca montajul să fie efectuat de service-ul nostru, care este autorizat R.A.R. Puteți beneficia de garanție extinsă pentru un mic cost suplimentar. Mai multe detalii vă putem oferi telefonic.

Asigurați și montajul pe mașină?

Da. Firma noastră este autorizată R.A.R. pentru montajul de baterii auto și oferim montaj profesional la sediul dumneavoastră. Momentan, serviciul de montaj este disponibil doar pentru București și județul Ilfov.

Cât costă o baterie auto recondiționată?

Prețurile diferă de la caz la caz, în funcție de capacitate, vechime și starea de sănătate a bateriei, factori ce vor influența durata de viață, însă în principiu, prețurile sunt cu aproximativ 50% mai mici față de o baterie similară nouă. Prețurile sunt cuprinse între 150 și 500 lei. Pentru mai multe detalii îți stăm la dispoziție telefonic sau pe adresa de mail.

Baterii auto second hand